Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad – o cetate a ştiinţei şi culturii arădene, transilvane şi euro-regionale.

Alumni

Asociaţia Absolvenţilor Universităţii de Vest „Vasile Goldiş din Arad

Intaliniri Alumni

Testimoniale

„Am terminat Facultatea de Medicină, Farmacie și Medicină Dentară din cadrul UVVG, specializarea Medicină Dentară în anul 2011. De atunci am lucrat la Unitatea de Urgente Stomatologice din Arad, pentru un an mi-am înființat un CMI şi am închiriat un cabinet în Arad. Pentru moment lucrez în comuna Şimand la un cabinet particular. Pot spune că aici îmi practic meseria cu cel mai mare drag şi aici am început să văd satisfacțiile acestei meserii, atât sufletește cât şi financiar”.

Timea Grosan,
absolventă a Facultății de Medicină, Farmacie și Medicină Dentară din cadrul UVVG, specializarea Medicină Dentară, promoția 2011

„Am absolvit Facultatea de Medicină în cadrul UVVG Arad, în anul 2009. Cu rezultatul de la Rezidenţiat am practicat un an Medicina de Familie (partea de cabinet la d-na dr. Foitik în Alfa). Dar pentru că dorinţa mea dintotdeauna a fost să lucrez cu copiii, mi-am încercat încă o dată norocul la examenul de rezidenţiat. Spre bucuria mea, am obținut o notă cu care am putut alege Pediatria. Sub îndrumarea d-nei dr. Precup şi a d-lui prof. Dorin Lazăr am petrecut un timp foarte frumos în Clinica de Pediatrie a Spitalului Județean Arad. Au fost clipe minunate, într-un colectiv minunat şi sub îndrumarea medicilor cărora le voi acorda mereu respectul meu. Dar aşa cum este viaţa, cu gândul la un trai mai bun, la o situaţie economică satisfăcătoare, am luat şi eu drumul străinătăţii. Pe acest drum m-a însoţit familia (soţul şi primul copil). Drumul nostru s-a oprit în Germania. Aici lucrez din mai 2011 într-o clinică de psihiatrie şi psihoterapie pentru copii şi adolescenţi. În 2012 am început pregătirea pentru terapie comportamentală în cadrul Institutului de Terapie Comportamentală Brandenburg pentru o perioadă de trei ani. În anul 2013 m-a bucurat Dumnezeu cu al doilea copil. Ar mai fi multe de spus dar mă opresc aici. Că şi concluzie, sunt mulţumită cu situaţia actual, mă refer la cea financiară, dar sufletul tânjeşte încă după acel „ACASĂ”. Speranţa de întoarcere este însă mica. Deocamdată doar în concedii”.

Daniela Maria Buju,
absolventă a Facultății de Medicină, Farmacie și Medicină Dentară din cadrul UVVG, promoția 2009

„Facultatea de Farmacie este una destul de grea, trebuie să îţi placă pentru a face faţă. Şi chiar aşa este grea, dar am avut cadre foarte bune care ne-au ajutat. Pentru mine, perioada studenţiei a însemnat mult studiu, activităţi ca şi şefă de an şi mă bucur că am avut cadre didactice excepţionale, de la care am avut de învăţat. Zilnic mă confrunt cu materia dlui. conf. Morgovan, căruia îi mulţumesc pentru seriozitatea cu care şi-a tratat materiile, domnişoarei drd. Valentina Buda, care povesteşte farmacologia pe înţelesul tuturor, păcat că nu mai este la UVVG, d-nei. Ardelean Simona, un om minunat şi un cadru foarte bun, d-nei. Olah şi lista poate continua! Deşi am făcut facultatea la Arad, o facultate pe care mulţi din alte oraşe o desconsideră, sunt mulţumită că am avut cadre de la care am avut ce învăţa, drept urmare în acest moment deţin postul de Farmacist Manager, lanţul Sensiblu, Turnu Măgurele, iar în timp vreau să mă mut în Bucureşti. În weekend-ul 23-25 Mai 2015, în Arad, intenționez să organizez întâlnirea de 1 an”.

Andreea-Florina Alecsa,
absolventă a Facultății de Medicină, Farmacie și Medicină Dentară din cadrul UVVG, specializarea Farmacie, promoţia 2014

Mai multe testimoniale găsiți pe pagina de facebook: Alumni