Sala Senatului Universitar din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” a găzduit, zilele trecute, întâlnirea de 20 de ani a absolveților Facultății de Științe Economice din cadrul UVVG, promoția 1995.
Evenimentul s-a bucurat de prezența d-nei prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, a dl. prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rector fondator – președintele Universității, cadre didactice din aceea perioadă, dintre care îi amintim pe prof. univ. dr. Dorin Ardelean, prof. univ. dr. Iovan Marțian, profesorii Păcurar, Cioarnă și mulți alții, care s-au revăzut și au depănat amintiri cu studenții promoției anului 1995.
Prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci a transmis salutul Senatului Universitar și le-a adresat absolvenților ALUMNI un „Bun venit!” la Alma Mater Aradensis. „La Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” a avut loc o reîntâlnire emoționantă, 20 de ani de la terminarea studiilor a primei promoții de absolvenți a Facultății de Științe Economice.

Ne bucurăm de această revedere, mai ales că absolvenții din acea vreme sunt oameni în prezent o forță care lucrează în domenii importante ale economiei. A fost o generație deosebită cu care Universitatea noastră se mândrește fiindcă sunt primii noștri absolvenți. Au avut curajul să se înscrie la o Universitate tânără, iar performanțele de astăzi demonstrează viabilitatea Universităţii de Vest „Vasile Goldiș”. La mulți ani!, promoția 1995”, a declarat prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universităţii de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.