Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad – o cetate a ştiinţei şi culturii arădene, transilvane şi euro-regionale.

Prezentare

Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad oferă sprijin studenților în ceea ce privește orientarea în carieră, dezvoltarea personală și optimizarea învățării. Consiliere și workshop-uri privind aceste domenii sunt oferite, de asemenea, absolvenților, elevilor și altor persoane interesate.

Karol – Julien WILD, MA. – Coach și Psihoterapeut certificat de Asociația de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania, Albert Ellis Institute, New York, USA, Universitatea Babeș Bolyai Cluj-Napoca, Institutul International de Coaching, respectiv Formator certificat CNFPA.

Experiența de peste zece ani în servicii de dezvoltare personală, psihoterapie, respectiv educarea și formarea adulților oferite atât pentru persoane fizice căt și companii. Pe parcursul anilor a prestat servicii pentru companii de renume, ca de exemplu: Intel Germania, HP – Hewlett Packard Romania, OMV- Petrom, Mol Romania, HBS Elektrobau GmbH, Stanzwerk GmbH, HAI – Hammerer Aluminium Industries, Wallberg Properties, Cressent, si nu numai.

Din feb.2016 este directorul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră,respectiv din 2012 este asistent universitar în cadrul Facultății de Psihologie a Universității de Vest “Vasile Goldiș” Arad.

Domenii de specialitate: Sănătate mentală, Coaching, Optimizare personală și dezvoltarea carierei, Dezvoltarea abilităților de control comportamental, comunicare, Managementul stresului, Managementul timpului, Consiliere orientată spre soluții.

CONTACT

Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră pe tot parcursul vieţii
Campusul Universitar „Vasile Goldiș” din Arad

Str. Liviu Rebreanu nr. 86, camera B9.3, 310048 Arad
Telefon: 0257/ 259555 | E-mail: consiliere@uvvg.ro

Mihaela Dolca

Mihaela Dolca

Licențiată în Farmacie, absolventă a Facultății de Medicina, Farmacie și Medicină Dentară în cadrul Universităţii de Vest ”Vasile Goldiş” din Arad, specializarea – Farmacie.

Din octombrie 2012 este consilier vocațional în cadrul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră, respectiv din 2013 este creditată ca și consilier de orientare în carieră.

Laura Tolea

Psiholog: Laura Tolea

Studii de specialitate: Studii superioare – Facultatea de Psihologie si Masterat in Psihologie Clinica, Curs postuniversitar specializare in Psihologia Muncii si Organizationala.

Competențe profesionale: experiență în materie de consiliere/orientare, atestat de libera practica (emis de Colegiul Psihologilor din Romania) in specializarile: consiliere psihologica, psihologie clinica, psihologia muncii si organizationala.

Flavius Sabau

Flavius Sabau

Consilier juridic și secretar șef al Universității de Vest”Vasile Goldiș” din Arad. Este licențiat in Drept, în Marketing și absolvent al masteratului ”Drept administrativ și statutul funcționarului public”.

În cadrul Universității de Vest”Vasile Goldiș” din Arad lucrează din anul 2000. S-a alaturat Centrului de Consiliere si Orientare în Carieră avand rolul de consilier de orientare în carieră.