Facultatea de Ştiinţe Juridice a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad  are, de astăzi, o nouă specializare de licenţă!

Specializarea POLIŢIE LOCALĂ, program de studii universitare de licenţă din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Juridice UVVG Arad, este noua specializare cu care Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad vine în întampinarea nevoilor comunităţii arădene.

Înscrierea candidaților se desfășoară utilizând platforma de înscriere ONLINE pusă la dispoziție de Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad la adresa de web: www.admitere.uvvg.ro de pe orice dispozitiv de tip calculator desktop, laptop, tabletă, telefon mobil cu acces la rețeaua de internet. De asemenea, Centrul Permanent de Înscriere şi Informaţii UVVG, B-dul Revolutiei 94-96, este deschis toată luna septembrie, de luni până vineri, între orele 9:00 – 17:00, și sâmbătă între orele 9:00 – 13:00. Informaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0748 988 884; e-mail: admitere@uvvg.ro sau site: http://www.uvvg.ro ; Platforma online de admitere: admitere.uvvg.ro ; Facebook: Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad.

„Suntem bucuroşi că putem oferi comunității arădene o nouă specializare de licență, specializarea POLIŢIE LOCALĂ, una căutată de tinerii din ziua de astăzi şi nu numai. Am promis că vom fi mereu în slujba comunităţii şi ne vom adapta cerinţelor, aşa cum îi stă bine unei universităţi comunitare” – a declarat prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, Rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.