Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a organizat, zilele trecute, cu sprijinul doamnei rector, prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, în parteneriat cu firma Wittenberger, antreprenor al UVVG, în Campusul Universitar „Vasile Goldiş” din Arad simpozionul – Radiologia dentară: „Operă de artă sau raţionament pentru tratamente stomatologice? 2D-3D”
Organizatorul manifestării a fost conf. univ. dr. Paul Freiman, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul UVVG, iar lectori dr. Emeric Wittenberger, ec. Dan Laurenţiu Cristian şi asist. Flavia Barbură. La eveniment au participat studenţi din cadrul Facultăţii de Medicină Dentară a UVVG, cadre didactice şi medici stomatologi.

„În cadrul workshopului s-au prezentat posibilitatile de stabilire a unui diagnostic si de interpretare a rezultatelor radiografiilor dentare folosind instrumentele de imagistica digitala 2D şi 3D”, a precizat dr. Emeric Wittenberger.
Conf. univ. dr. Paul Freiman, decanul Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul UVVG, a subliniat: „Mulţumesc Conducerii Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, doamnei rector, prof. univ. dr. Coralia Cotoraci pentru sprijinul acordat în organizarea simpozionului – Radiologia dentară: „Operă de artă sau raţionament pentru tratamente stomatologice? 2D-3D”, precum şi reprezentanţilor firmei Wittenberger, condusă de dr. Emeric Wittenberger şi invitaţilor, care şi de această dată au prezentat studenţilor noştri ultimele inovaţii în radiologia dentară”.
D. Albu