În perioada 29-31 martie, un grup de studenți al Facultății de Științe Juridice din cadrul Universității de Vest Vasile Goldiș au participat la  Târgu Mureș la Concursul Național de Procese Simulate pe tema Dreptului european, organizat de către Asociația Studenților Europeni în Drept (ELSA).
Concursul a adunat un număr de 6 echipe, reprezentând 5 centre universitare: Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași, Universitatea din București, Universitatea „Titu Maiorescu” din București, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad și Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș. Competiția care a constat în simularea unei cauze în fața Curții de Justiție a Uniuni Europene a însemnat un exercițiu al realității, din punct de vedere al agentului reprezentativ, care pledează în interesul unei țări.
Echipa Facultății de Științe Juridice formată din studenți ai anului III și IV în următoarea componență: Burcă Daiana, Pencea Alexandra, Istoc Renate și Pantea Alexandru, a fost apreciată pentru prestația deosebită și oralitatea distinctă, clasându-se pe un meritat loc III.
Felicitări studenților participanți!
Gaudeamus igitur!