Prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, a participat, luni, la deschiderea anului școlar 2018-2019, din cadrul Colegiului Național „Moise Nicoară”, unul dintre cele mai prestigioase colegii din România, alături de reprezentanți ai autorităților locale și județene.

Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a subliniat buna colaborare dintre UVVG și renumitul Colegiu Național „Moise Nicoară”, pe care l-a absolvit în urmă cu ceva timp și le-a urat profesorilor, părinților și elevilor mult succes în noul an școlar: „Dragi profesori, dragi părinți, dragi elevi, vă doresc mult succes în noul an școlar. Sunt absolventă de „Moise Nicoară” și un produs al spiritului acestui renumit colegiu. Suntem la a treia generație, fiica mea în clasa a V-a, tatăl meu a fost pentru o scurtă perioadă director al Colegiului „Moise Nicoară”. Vă asigur, atât personal, cât și instituțional, de tot sprijinul profesorilor Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad în tot ceea ce veți întreprinde și după absolvire vă așteptăm la Universitatea noastră”.

De asemenea, prorectorii Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, decani și cadre didactice au participat la deschiderea anului școlar din cadrul colegiilor și liceelor arădene, dintre care amintim: Colegiul Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal”, Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn”, Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, Liceul de Artă „Sabin Drăgoi”, Colegiul Economic Arad, Colegiul Tehnologic „Iuliu Moldovan” şi Colegiul Particular „Vasile Goldiş”.