Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, a transmis salutul celor două universități arădene – UVVG și Universitatea „Aurel Vlaicu”, cu ocazia deschiderii anului școlar din cadrul Colegiului Național „Moise Nicoară”.

La eveniment au participat prof. univ. dr. Codruța Stoica, prorector al Universității „Aurel Vlaicu”, conf. univ. dr. Paul Freiman, decanul Facultății de Medicină Dentară din cadrul UVVG, Iustin Cionca, președintele CJA, reprezentanți ai Arhiepiscopiei Aradului, elevi, părinți și invitați.

Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, a felicitat cadrele didactice și le-a urat elevilor mult succes în noul an școlar: „Este o onoare pentru mine să vorbesc în numele celor două universități arădene, doamna prorector Codruța Stoica și domnul decan Freiman încredinţându-mi această nobilă sarcină. Felicit întreg corpul profesoral al Colegiului „Moise Nicoară” pentru că a fost și este un corp de elită”.

„Vă doresc ca, în acest an, în care sărbătoriți 100 de ani de învățământ și de excelență, la Moise Nicoară, să rămâneți la fel de implicați și să aveți rezultate cel puțin la fel de bune ca și în anul care a trecut, iar copiii care beneficiază de tot ceea ce faceți d-voastră, să fie la fel de performanți, sau chiar mai mult, arătând că Moise Nicoară și Ioan Slavici au avut și vor avea întotdeauna performanță”, a subliniat prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

De asemenea, prorectori ai Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, decani și cadre didactice au participat la deschiderea anului școlar din cadrul colegiilor și liceelor arădene, dintre care amintim: Colegiul Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal”, Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn”, Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, Liceul de Artă „Sabin Drăgoi”, Colegiul Economic Arad, Colegiul Tehnologic „Iuliu Moldovan” şi Colegiul Particular „Vasile Goldiş”.