Universitatea de Vest Vasile Goldiș din Arad, prin doamna Rector, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, s-a alăturat proiectului #LaboratoareRurale și a donat peste 100 de componente IT. Prin donația UVVG Arad, Asociația Îngeri Pentru Suflete a primit în cadrul campaniei Laboratoare Rurale, 65 monitoare PC, 48 sisteme PC complete sau parțiale, și componente pentru calculatoare.

Proiectul #LaboratoareRurale își propune, să se extindă la nivel național și să ajungă în toate școlile care nu dețin echipamentele necesare unui laborator de informatică.

În cadrul acestui proiect inițiat de Ionuț Coman în colaborare cu Asociația Îngeri Pentru Suflete, persoanele fizice și juridice pot dona echipamente IT care vor merge către școli. Calculatoarele donate până acum au fost recondiționate de o echipă de voluntari și astfel au fost inaugurate 6 laboratoare de informatică în mediul rural, fiind utilizate de peste 1500 de elevi.

Pentru cei care doresc să se alăture acestui proiect, o pot face contactând Asociaţia Îngeri pentru suflet: Alexandra Timar 0744683191