USMLE

Kaplan Medical, SUA

United States Medical Licensing Examination

USMLE

Kaplan Medical, SUA

United States Medical Licensing Examination

Urmare a contractelor de parteneriat încheiate între Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad și Kaplan Medical USA, studenții de la Facultatea de Medicină au posibilitatea să acceseze baza de date online a testelor online USMLE pentru ași evalua cunoștințele și pentru pregătirea pentru examenele USMLE.

Învățați mai mult și discutați cu un consultant Kaplan Medical cu care să discutați și să aflați cum să vă puteți demara parcursul de obținere a autorizației de liberă practică în medicină în Statele Unite.

Click aici pentru a vă înregistra pentru un USMLE gratuit sau pentru un Workshop online de rezidențiat

Click aici pentru a susține un Examen Diagnostic gratuite USMLE Etapa 1 sau Etapa 2 CK

Click aici pentru a solicita o întâlnire cu un Consultant Kaplan Medical

Informații suplimentare și înregistrare

Biroul Studenți Străini, Campusul Universitar Vasile Goldiş, Str. Liviu Rebreanu nr. 86, camera B6
Tel: 0257-217 029
E-mail: intstudent@uvvg.ro

Despre
Kaplan Medical

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad este mândră să fie partener al Kaplan medical pentru oferi studenților și absolvenților săi de la studiile universitare de medicină, de stomatologie, de asistență medicală și îngrijire a persoanelor în vârstă o nouă serie de servicii online, de resurse exclusive și de economisire la selectarea cursurilor Kaplan. Cursurile Kaplan au scopul de a ajuta medicii și studenții la medicină să înregistreze punctaje mari la USMLE și să obțină o imagine mai detaliată asupra standardelor de îngrijire, precum și asupra procedurilor și protocoalelor comune pentru medicina occidentală.

Istoric
Kaplan Medical

Kaplan Test Prep este un prim furnizor de servicii educaționale și profesionale pentru persoane fizice, școli și afaceri. Înființat în anul 1938, Kaplan este lider mondial în domeniul pregătirii pentru teste. Dispunând de o varietate amplă de oferte online, precum și de mare diversitate de manuale tipărite și de produse digitale, Kaplan oferă pregătire pentru peste 90 de teste standardizate, inclusiv pentru examene de admitere la liceu, colegiu și la școli
postuniversitare, dar și pregătire pentru examenele de acordare a autorizație de liberă practică pentru avocați, medici și asistente medicale. În toată istoria sa, Kaplan , o filială deținută integral de Graham Holding Co., s-a extins constant atât ca dimensiune cât și ca domeniu și, în prezent, este unul dintre cele mai mari și mai diversificați furnizori educaționali din lume, cu peste 1 milion de studenți în toate cele 500 de locații din peste 300 de țări.

Rezidență în
Statele Unite

Absolvenții de medicină străini (IMG) reprezintă aproximativ o pătrime dintre medicii care activează în Statele Unite. Pentru a începe programul de rezidențiat, absolvenții de medicină străini trebuie să fie autorizați de către Comisia de Educație pentru Absolvenții de Medicină Străini (ECFMG). Acești candidați trebuie să promoveze examenele USMLE și finalizeze o facultate de medicină recunoscută și listată de către Direcția de Educație Medicală Internațională a ECFMG (IMED). Numai atunci, aceștia primesc un certificat ce le atestă candidatura pentru examenul din Etapa 3 USMLE și/ sau să participe la un program de rezidențiat sau de burse în medicină.

Este foarte posibil ca absolvenții de medicină să obțină un rezidențiat în medicină în SUA, dar aceasta necesită un grad ridicat de competitivitate. În anul 2015, aproximat 50% dintre absolvenții străini, de medicină au obținut poziții de rezidențiat în medicină.

Factorii critici în obținerea unui Rezidențiat în Medicină în SUA sunt punctajele competitive USMLE și o aplicație completă și bine realizată. Kaplan Medical ne asistă studenții în fiecare etapă de pe acest parcurs pentru a se asigura că ei dispun de instrumentele necesare și de suport pentru a deveni un candidat de excepție.

De-a lungul anilor ce vor veni, cererea de formare postuniversitară în rândul absolvenților din străinătate pare să rămână la fel de puternică, în special având convingerea că SUA se va confrunta în viitoarele decenii cu un deficit semnificativ de medicini bine pregătiți.

Examenele de Autorizare în Domeniul Medical în SUA (USMLE). USMLE este un examen profesional compus din mai multe părți, conceput în scopul de a evalua abilitatea medicului de a aplica cunoașterea, conceptele și principiile și pentru a stabili competențele de bază concentrate pe pacient, competențe ce sunt importante pentru starea de sănătate și cea de boală și care constituie baza pentru un pacient sigur și eficient. Medicilor cu doctorat în medicină li se solicită să susțină acest examen înainte de a li se permite să practice medicina pe teritoriul Statelor Unite ale Americii

Etapa 1 – Științe fundamentale

Etapa 2CK – Cunoștințe clinice

Etapa 2CS – Aptitudini clinice

Etapa 3 – Examenul final pentru obținerea Autorizației de practică în domeniul medical

Teste Kaplan Medical

DE CE Kaplan Medical?

La Kaplan Medical, obiectivul nostru este ajutăm să se îmbunătățească asistența medicală acordată pacientului prin excelență în învățământul medical. Succesul la Examenul USMLE necesită abilitatea de a vă integra cunoștințele medicale în cadrul tematicilor. Numai Kaplan vă poate oferi asistența totală de care aveți nevoie în Drumul dumneavoastră pentru a obține o Rezidență. Aptitudinile noastre de expertiză, instrumentele online și examenele de evaluare, precum și consultanța în domeniul medical vă oferă abordarea personalizată de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele.

Expertiză de neegalat:
Principala noastră Aptitudine nu este doar aceea de profesori. Este un grup de elită format din doctori în medicină, doctori în științe medical și în științe care sunt experți în specializările lor. Per ansamblu, ei au dat predat peste 145 de ani, ajutând zeci de mii de studenți și ei reprezintă coloana vertebrală a cursurilor noastre.

Învățământ medical de cea mai bună calitate:
Kaplan oferă conținutul medical cel mai actualizat care permite studenților să își integreze cunoștințele necesare pentru reușita la examenele USMLE.

Acces online convenabil:
ntroducerea de eBooks de către Kaplan și progresele continue aduce resurselor noastre online permit studenților să se pregătească eficient și cu eficacitate.

OPȚIUNI FLEXIBILE DE STUDIU USMLE

Se poate combina orice opțiune pentru a crea un „Program Plus”
Toate opțiunile extinse ale Kaplan cuprind acces la:

Note de curs

Primiți manuale actualizate în formă tipărită ȘI ebook însoțite de imagini color și tabele ușor de înțeles

Teste diagnostic

Înțelegeți rapid ce puncte forte și ce șanse aveți la un examen de 150 de întrebări.

Examene de evaluare

Cunoașteți poziția pe care vă aflați cu peste 700 de întrebări tip examen.

Examene simulate

Știți când sunteți pregătiți pentru toată durata examenelor noastre având și explicații complete

QBank

Eliminați neliniștea din ziua testului cu alte mii de întrebări tip examen și cu explicații complete.

Pentru informații suplimentare referitoare la Kaplan, vă rugăm vizitați:
www.usmle.ro sau contactați calin@colaborare.org

PRIN NOI INSINE! – Vasile Goldis